Tävling - Trädgårdstoppen - Avslutad!

Du har chansen vinna TV-aktuelle Peter Englanders sprillans nya bok 'Trädgårdstoppen' om du kan svara på frågan om vilken trädgård vi söker.

Tävlingen är avslutad! Du kan se vinnarna här.Peter Englander, 'Trädgårdstoppen'

 

Peter Englander är aktuell i det nya TV-programmet Trädgårdstoppen, som startar den 20 mars på TV8. Han kommer även ut med boken med samma namn. Där kan du läsa om alla de sköna trädgårdar och parker i vårt avlånga land, som Peter besöker i programmet. Peter Englander har även en egen välbesökt trädgård, som ofta figurerar i tidningar och böcker. Bilden ovan är tagen i denna medelhavsträdgård. Vet du vad trädgården heter kan du vara med och tävla om en av tre böcker.

Så här gör du:

  1. Tävlingen är öppen för Grobars medlemmar (vilket inte kostar något, bara att registrera sig snabbt i rutan till vänster.)
  2. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan, dit vi kan skicka vinsten.
  3. Svara på frågan vad trädgården heter.

 

Du kan tävla fram till den 30 mars. Bland de rätta svaren dras tre vinnare. Vinnare meddelas den 1 april per epost och på hemsidan. Vi skickar hem boken till den adress som angetts nedan. Värdet av en bok uppgår till ca 180 kr, och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.