Skattjakten på Skånska Trädgårdar

Vinnarna till 10 biljetter för mässan Skånska Trädgårdar utsetts. Vinnarna hittar du här. De grobara som anmält sig till "Skattjakten" kommer få en karta mailad till sig.

Biljett Skånska TrädgårdarVinnarna till biljett:

Monika Petersson, Bjuv

Ann Granbom, Hjärup

Lotte Jönsson, Svalöv

Ann-Marie Källqvist, Ödåkra

Emma Johansson, Malmö

Ingegerd de Hooge, Höör

Ann-Marie Göransson

Birgitta Kalén, Malmö

Anna-Karin Wesström, Lomma

Carina Ljung, Tommelilla

 

Var du Grobar medlem under 2010? Då är du inbjuden till Skattjakt med fina presenter. Du har även chansen att vinna fribiljetter till mässan Skånska Trädgårdar 3-6 mars.

Nu när Grobar funnits i ett år online, ville vi fira lite extra och passa på att tacka våra grobara medlemmar för allt stöd. Jag hoppas att du haft glädje av reportagen och råden. Att du haft överseende med justeringar och en halvfärdig växtdatabas. Att du i fortsättningen kommer få ännu mer nytta av Grobar. Det är dina tips och önskemål som gör att nya tjänster utvecklas, att Grobar växer och frodas.

Vad är Skattjakten?

Skattjakten innebär att du får en karta över montrar på mässan, där du kan hämta och fylla din goodie-bag med massor av fina presenter. Passa på att bekanta dig med andra grobara, som bär på goodie-bag. Ni kanske redan stött på varandra i forumet.

Utöver skattjakten kan du även vara en av de tursamma att vinna en av 10 fribiljetter till mässan.

Så här gör du för att medverka:

  1. Du ska ha varit registrerad medlem under år 2010 (nyare medlemmar får andra chanser snart).
  2. Maila ditt för- och efternamn senast den 15 februari till [email protected]. (Vi kan komma att behöva kontrollera ert medlemskap, så du kan antingen komplettera din profil eller ange ditt användarnamn.) 
  3. Skriv "Skattjakten" i ämnesraden.
  4. Du får gärna skriva kort vad du uppskattar med Grobar, om du saknar något eller något kan göras bättre. Detta är frivilligt och inget krav för tävlingen.

 

Den 16 februari meddelas på hemsidan och i nyhetsbrev, vilka som var de 10 först inkomna svaren och även vinnare av var sin fribiljett. Biljetter har ett värde motsvarande 140 Skr. Vinnarna meddelas per mail. Skattkarta kommer att mailas till alla anmälda senast 28 februari. Bekräftelse att vi mottagit din anmälan kommer 24 tim efter du anmält dig, annars får du höra av dig igen.

Du kan läsa mer om Skånska Trädgårdar, deras program och utställare här. Det går även att följa dem på FaceBook med roliga små tips och rapporter inför mässan.

 

Publicerad: 2011-02-04